Marketing

Adesea termenul de marketing este folosit pentru a face referire la vânzare. Desigur, vânzarea făcea parte din procesul de marketing, însă acesta este mai mult decât atât.

Este un mod de a analiza întreaga activitate în raport cu piețele. Dacă utilizăm toată gama instrumentelor de marketing putem să avem succes, evitând în mod eficient concurenții și devenind printre preferații clienților.

Pentru ca afacerea să aibă succes, trebuie să fie utilizate toate componentele marketingului: strategia de marketing, poziționarea pe piață, analiza concurenților, cercetarea de piață și nu în ultimul rând transmiterea către publicul larg a mesajelor de marketing.

Strategia de marketing

O strategie de marketing reușește să combine toate obiectivele de marketing ale unei companii și apoi le pune într-un singur plan. Pentru a avea o strategie de marketing reușită aceasta trebuie să decurgă dintr-un studiu de piață și să pună focus pe mixul potrivit de produse, pentru a ajunge la profitabilitate.

În condițiile evoluției pieței de e-commerce la nivel global, procesul de marketing online este și el în permanentă evoluție. O strategie de marketing digitală însumează acele instrumente de promovare pe care compania le folosește în online pentru a-și crește vizibilitatea, vânzările și brandul.

Pentru a se adapta și a supraviețui în această piață competitivă, o afacere are nevoie de o strategie de marketing reușită pentru ca mesajul să ajungă în mod eficient la publicul țintă.

Strategie de branding

Brandingul reprezintă una dintre cele mai importante aspecte ale unei afaceri, fie ea una mare sau mică. O strategie eficientă de branding îți oferă avantaj într-o piață tot mai competitivă.

Strategia de branding se referă la cum, ce, unde, când, dar și cui plănuiești să-i comunici și să-i liverezi mesajele. Ce comunici vizual, dar și verbal este parte din strategia ta de branding.

Un branding strategic duce la o echitatea puternică a brandului tău, asta înseamnă că poți să adaugi valoare produselor sau serviciilor.

Social Media

Social Media reprezintă mediul care reușește să unească, în cel mai optim mod brandurile și consumatorii lor.

Trebuie să recunoaștem că este și cel mai ofertant canal de comunicare pentru branduri, indiferent de specializare, istorie.

Prin serviciile de social media, punem în aplicare strategiile trasate pe hârtie și le dăm viață, prin intermediul campaniilor bine implementate, care să livreze rezultatele mult așteptate.

Digital Marketing

În ziua de azi, achizițiile unui consumator sunt influențate în mare parte de bloguri, recenzii și opinii online. Acesta este și motivul pentru care tot mai multe companii integrează strategiile lor de marketing în mediul online, apelând la digital marketing.

Prin digital marketing se înțelege o ramură a marketingului, serviciilor și produselor care se desfășoară în mediul online cu ajutorul paginilor web, canalelor de social media și e-commerce-ului. Mai pe scurt să-ți promovezi afacerea prin intermediul internetului.

Cu siguranță dacă ai o afacere, fie ea locală sau națională, o să ai nevoie de digital marketing, deoarece îți permite să vezi rezultate indiferent de zona geografică și vei putea monitoriza acțiunile utilizatorilor în timp real pentru a îmbunătăți și optimiza strategiile de marketing.

SERVICII

Marketing