Optimziare SEO/Web

Optimizarea SEO reprezintă în momentul de față singura modalitate prin care poți fi prezent în cea mai eficientă și râvnită locație de publicitate din lume- prima pagina organică Google.

SEO este mai mult decât un canal de marketing, este un reper de business, un avantaj competitive dacă este implemnat într-o manieră corectă și profesionistă. Conștientizarea importanței procesului de SEO de către antreprenori și de toți care doresc să reușească pe internet, cât și impactul acestuia în succesul unei afaceri, reprezintă misiunea noastră.

SEO și SEM

SEO este procesul de optimizare a unui site, pentru ca acesta să fie poziționat mai bine în căutările Google. Scopul lui este acela de a genera trafic organic (neplătit) din motoarele de căutare.

În același timp SEO răspunde nevoilor clienților prin rezultate relevante pentru căutările efectuate pe Google.

SEM, cunoscut ca ți PPC (payer per click), este o strategie de marketing digital care permite unui site să apară deasupra rezultatelor organice. Spre deosebire de SEO, SEM se plătește, fiecare click de la utilizatori având o valoare, în funcție de cuvântul cheie introdus pe Google.

Deci, atât SEO cât și SEM au drept scop o vizibilitate mai bună și o notorietate ridicată a site-ului.

Audit SEO și SEM

Dacă deții o afacerea care dispune de un site, cu siguranță ai văzut reclame cu oferte pentru un audit SEO. Acesta este indicat să fie efectuat cu regularitate pentru orice tip de site, reprezentând una dintre uneltele esențiale de marketing prin care îți poți crește afacerea în online.

Un audit SEO se realizează cu scopul de a identifica zone din site-ul tău care nu au o performanță ridicată. De exemplu cu ajutorul unei astfel de metode, poți descoperi că nu îți alegi bine cuvintele cheie pentru specificul afacerii.

Un audit SEM poate dezvălui ce cuvinte cheie au performanță bună și nu atât de bună. Acest audit îți poate spune multe despre concurență, iar astfel o să poți aduce îmbunătățiri în campania de marketing.

Îmbunătățire timp de încărcare site

Prioritatea noastră, a tuturor celor care oferim servicii/produse în mediul online, este crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru utilizatori.

Prin viteza site-ului ne referim la timpul de reacție pe care acesta îl are în momentul accesării. Contează dacă viteza de încărcare se rezumă la 2,5 sau 10 secunde? Da, este un factor decisiv în menținerea unui volum crescut de vizitatori.

viteză lentă de încărcare a paginii poate avea un impact negativ, astfel clientul poate să părăsească pagina web. Astfel dacă ți-a fost semnalat acest fapt, sau poate l-ai observat chiar tu când ai încercat să accesezi propria pagină web, cu siguranță trebuie să iei măsuri pentru a reduce timpul de încărcare.

‘’Speed is definitely a ranking factor? YES.’’- John Mueller, Google.

Corectare și îmbunătățire cod

Oferim mentenanță, suport și rezolvăm bug-uri, implementând noi caracteristici pentru site-ul tău.

Astfel încât vizitatorii să se bucure din plin de momentele petrecute atunci când achiziționează un produs sau serviciu.

Analizăm modul în care site-ul a fost configurat și ne ocupăm ca el să opereze în conformitate cu cele mai bune practici în industria online, cu privire la interfața administratorului.

Afișarea câmpurilor și orice altă eroare de configurare care ar putea afecta performanța site-ului.

SERVICII

optimziare SEO/Web