Dezvoltare aplicații mobile

Adesea o aplicație mobilă aduce multiple beneficii unei afaceri, de la engagemntul clienților și pînă la obținerea de informații despre modul în care aceștia interacționează cu afacerea ta.

În ultimii ani comportamentul consumatorilor s-a schimbat, mai exact aceștia își doresc să aibă acces la informații actualizate și să poată interacționa cu prestatorii de servicii de oriunde și oricând. Aplicațiile mobile au devenit instrumental important de comunicare, dar și de marketing.

Dezvoltarea Apple IOS App

IOS este sistemul de operare specific dispozitivelor Apple, începând cu IPhone și până la IPad sau IPod Touch. Aplicațiile mobile dezvoltate pentru IOS se găsesc de către utilizatori în App Store care reprezintă un marketplace digital de unde se pot descărca aplicații gratuite sau plătite.

Cifrele arată că în App Store existau în anul 2020 peste 2,09 milioane de aplicații mobile, iar cele mai populare sunt jocurile, urmate de aplicațiile de business și educație. Poți alege să dezvolți o aplicație IOS atunci când audiența pe care o vizează are venituri, dar și o educație peste medie, sau este situată în țări dezvoltate din America de Nord sau Europa.

Dezvoltare Android App

Dezvoltarea aplicațiilor Android se referă la procesul de creare a unor aplicații pentru dispozitivele mobile și tabletele bazate pe sistemul de operare Android.

Atunci când alegi să dezvolți o aplicație pentru Android, aceasta ar trebui să fie compatibilă cu marea majoritate, dacă nu chiar cu toate platformele, dispozitivele și dimensiunile ecranului țintă.

Dacă vrei ca business-ul tău să fie prezent în viața clienților zi de zi, cu siguranță o aplicație mobilă Android îți va crește popularitatea.

Hybrid App dev

Aplicațiile mobile hibride sunt acelea care sunt instalate pe un dispozitiv, la fel ca orice altă aplicație. Ceea ce le diferențiază însă este faptul că posedă elemente din aplicațiile native, aplicații dezvoltate pentru un anumit tip de platformă, cum ar fi IOS, Android, cu elemente de site-uri web care acționează ca niște aplicații, dar nu sunt instalate pe un dispozitiv. Acestea se pot accesa pe internet prin intermediul unui browser.

Codul pentru astfel de aplicații este scris o singură dată, ceea ce reduce substanțial timpul, dar și costurile de dezvoltare.

Mobile & Web App

Aplicațiile mobile sunt create pentru capacitățile specifice dispozitivelor și rulează pe smartphone-uri și tablete. Aplicațiile web sunt accesibile prin intermediul browserelor web și se vor adapta cu ușurință oricărui dispozitiv pe care îl deține utilizatorul.

Indiferent de tipul de aplicație pe care dorești să o dezvolți fie ea una pe mobil sau una web, trebuie să lucrezi cu profesioniști pentru a fi sigur că respectiva aplicație o să fie una success, care o să se plieze pe nevoile clientului. Oamenii sunt atât de mult conectați la internet, fie el pe telefon sau calculator, încât cu siguranță o aplicație o sa te ajute enorm să-ți crești afacerea.

SERVICII

Dezvoltare aplicații mobile