Dezvoltare Web Design

Proiectarea web reprezintă un instrument puternic. De ce susținem acest lucru? Pentru că internetul în momentul de față este un loc sufocat de branduri. Concurența își folosește toate atuurile, iar tu riști să pierzi teren dacă nu ești capabil să atragi publicul de partea ta.

Noi considerăm că design-ul unui site este foarte important, deoarece influențează în mod direct durata necesară obținerii anumitor informații. Mai exact spus, clientul găsește mult mai ușor și mai rapid ceea ce dorește dacă design-ul respectivei paginii web a fost gândit într-o manieră profesionistă, fiind intuitiv și ușor de înțeles.

Pagina prezentare companie

Adesea pagina de prezentare a unei companii oferă vizitatorilor informații esențiale, în special cele de contact, iar aici putem include numărul de telefon, adresa de email, un formular de contact și o adresa. Dacă nu ai pe site aceste informații menționate mai sus, putem spune că nu este tocmai corect realizat. Mai mult decât atât, ele trebuie să fie vizibile pe prima pagină.

Scopul principal al unui pagini de prezentare este să transforme vizitatorii în clienți, iar toate astea sunt posibile dacă site-ul tău în ansamblu și pagina de prezentare cu care este întâmpinat clientul sunt realizate într-o manieră profesionistă. Mai exact spus, dacă design-ul paginii reușește să-l atragă pe client încă de la primele secunde petrecute pe site.

Știi cum se spune, prima impresie contează cel mai mult.

Shop online

Adesea imaginea online a brandului tău este foarte importantă, iar tu trebuie să-ți canalizezi atenția către două aspecte esențiale și anume: promovarea și vânzarea.

Magazinul online este o afacere profitabilă spre deosebire de cel fizic, reprezentând o serie de beneficii: se elimină costurile de chirie, rafturile, angajații. Totodată un magazin online are o piață de desfacere incomparabil mai mare, astfel toți utilizatorii de internet indiferent în ce zonă a țării se află pot vizualiza și cumpăra ceea ce vinzi tu.

În era digitalizării este momentul oportun să-ți deschizi un magazin online, indiferent că o să comercializezi flori, dulciuri, îmbrăcăminte, mobilier, obiecte decorative sau produse alimentare.

Marketplace

Un marketplace este o platformă online de comerț care facilitează realizarea vânzărilor și conectează vânzătorul cu cumpărătorul. Cu ajutorul unui marketplace poți să folosești un ecosistem deschis care are un public deja format pentru a-ți vinde produsele.

Strategia unui marketplace începe cu definirea oportunității, iar după ce ai definit oportunitatea trebuie să stabilești tema sau categoria marketplace-ului tău online. Cumpărătorii au demonstrate în ultima perioadă că preferă să facă shopping online pe marketplace .

Booking

Adesea site-urile de booking au o complexitate ridicată și se numără printre preferatele utilizatorilor care doresc să facă rezervări online.

Pentru fiecare ofertă în parte introdusă pe site se pot adăuga imagini, informații privind proprietatea, facilități, localizare pe hartă, calendar de disponibilitate, numărul maxim de oaspeți. Aceste informații sunt utilizate pentru căutarea avansată disponibilă pe site și pentru a filtra rezultatele.

De asemenea pe site-urile de booking se pot adăuga ratinguri și comentarii pentru cazările efectuate, se pot gestiona rezervările și informațiile contului personal.

SERVICII

Dezvoltare Web Design