Dezvoltare web – Pagină prezentare companie

Pagină prezentare companie

Succesul unei afaceri adesea nu este determinat neapărat de cât vindeți, ci mai degrabă de reputația companiei pe care o dețineți. Înainte să vă achiziționeze produsele, potențialii clienți vor să știe ce puteți face pentru ei și cât de calificați sunteți în acest sens. Drept urmare, pagina de prezentare a unei companii joacă un rol crucial în a vă ajuta să vă asigurați noi clienți.

Un site de prezentare este cartea de vizită a unui business, întrucât mediul online s-a dezvoltat atât de mult în ultimii ani încât a ajuns cel mai simplu și eficient canal de promovare. Să presupunem că dețineți o afacere și vă doriți să avansați și să treceți la următorul nivel. O soluție salvatoare ar fi aceea de a vă înființa o pagină de prezentare (site de prezentare) și astfel o să vă dezvoltați cu ușurință afacerea.

Numeroase business-uri au ieșit la lumină atunci când au venit în întâmpinarea clienților și le-au prezentat gama lor vastă de produse. După cum bine știm trăim într-un secol al vitezei și toată lumea dorește să primească totul de-a gata, fără să aloce mult timp cercetării, iar un site de prezentare cu siguranță o să vă ajute să creșteți afacerea.

Dacă luați în calcul să realizați un astfel de site pentru afacerea pe care o dețineți, în articolul de față veți găsi cu siguranță toate informațiile necesare.

De ce să realizați un site de prezentare?

Noi considerăm că orice afacere trebuie să conțină un site de prezentare pe care clienții să navigheze cu plăcere, descoperind serviciile și produsele pe care le comercializați. De asemenea site-urile de prezentare (pagina de prezentare a companiei) pot fi folosite și de entități ce nu desfășoară neapărat activități economice, iar printre acestea se numără: școli, muzee,universități, alte instituții private sau de stat.

Site-ul de prezentare are rolul de a oferi mai  multă vizibilitate în toată această aglomerație de afaceri din mediul online. Un utilizator de internet trebuie să fie convins că are nevoie de un produs / serviciu pentru a-și simplifica viața, iar aici intervin site-urile de prezentare, care după cum ne putem da seama și după nume, prezintă motivele pentru care aveți nevoie de respectivul produs/serviciu.

Ce structură are un site de prezentare?

Adesea arhitectura unui site se stabilește ținând cont de specificul afacerii pe care o dețineți și a necesităților pe care le impune. Există totuși în construcția unui site de prezentare câteva pagini care nu trebuie să lipsească, deoarece fiecare are un rol esențial în procesul de atragere a clienților.

    1. Pagina principală

Mai este cunoscută și sub denumirea de homepage și reușește să-i creeze o primă impresie utilizatorului. Trebuie să vă asigurați că ea include informații prețioase, precum: scurtă descriere a companiei și produsele/serviciile pe care le comercializati.

Dacă este bine pusă la punct, aceasta pagină o să ofere o impresie plăcută vizitatorului pe care îl poate transforma în potențial client. Prima pagină trebuie să știți că este compusă din trei elemente și anume: antet, corpul paginii și subsol.

  • Antetul se poziționează în partea de sus a paginii, ceea ce înseamnă că o să fie primul detaliu observat de către vizitatori. Trebuie să conțină titlul care să exprime despre ce este site-ul și poate să aibă și un subtitlu care să descrie obiectivele de activitate, de asemenea puteți include și un slideshow care să prezinte produsele/serviciile puse la dispoziția clienților.
  • Corpul paginii este pentru a introduce informații care fac referire la produse/servicii pe care le comercializați. Aici puteți să menționați elementele care reușesc să vă diferențieze de competiție: avantajele respectivelor produse, recenzii sau îndemnuri la acțiune. De asemenea tot în corpul paginii puteți să vă dovediți succesul afacerii prin afișarea unor elemente precum premii, certificări.
  • Subsolul paginii conține informații referitoare la drepturile de autor, date de contact. Trebuie să fie integrat și un pop-up prin intermediul căruia cereți acordul asupra site-ului de a folosi cookies.

 

    2. Pagina cu privire la produse/servicii

În această pagină vă prezentați după cum susține și numele, produsele/serviciile pe care le comercializați. Pagina trebuie să aibă un aspect plăcut și ofertele trebuie să fie prezentate într-o manieră cât mai atrăgătoare.

De asemenea un aspect important este acela de a introduce un formular de contact pentru cei interesați  în cazul în care doresc informații suplimentare.

 

    3. Pagina ‘’Despre noi’’

Puteți să adăugați informații referitoare la istoricul companiei, viziunea, obiectivele și valorile după care vă ghidați. Aceasta este mereu pagina pe care vizitatorii o accesează pentru a afla mai multe despre compania dumneavoastră, de aceea este necesar ca textele introduse să fie complexe și să îi acapareze pe vizitatori încă din primele secunde. Încercați să adăugați toate informațiile ca într-o poveste frumoasă și atrăgătoare prin care clienții să rezoneze cu dumneavoastră.

    4. Contact

Pagina de contact trebuie să conțină informații esențiale referitoare la locul unde puteți să fți găsit, fizic sau online, adresa sediului, numere de telefon la care puteți să fiți contactat, adresa de email. Dacă vreți să simplificați procesul vă recomandăm să  introduceți și o hartă care să-i ghideze pe clienți spre sediul fizic

În concluzie, un site de prezentare (pagină prezentare companie) vă poate transforma simpli vizitatori ai paginii în clienți fideli dacă este realizat într-o manieră corectă. Puneți-vă imaginația la încercare, iar clienții o să vă găsească mai rapid și cu siguranță o să fie încântați.

Leave a Reply