Dezvoltarea Android App

Dezvoltarea Android App

În această eră digitală, dezvoltarea de aplicații mobile acționează asemenea unui asistent virtual pentru a vă aduce afacerea în fața audienței 24/7. În lumea aplicațiilor mobile, Android reușește să ofere cea mai bună cheie pentru a vă crește afacerea în ochii clienților.

Clienții din zilele noastre sunt într-o continuă mișcare și folosesc aplicațiile mobile pentru a ajunge la afacerea dumneavoastră.

Oamenii folosesc acum aplicațiile mobile în diverse scopuri, cum ar fi divertisment, cumpărături, planificare zilnică, rezervarea biletelor de călătorie. Dacă aveți o afacere, este esențial să dețineți o aplicație mobilă, iar una Android rămâne o opțiune recomandată.

Înainte de a începe dezvoltarea unei aplicații, trebuie în primul rând să vă adresați o întrebare esențială : ‘’Are nevoie compania mea de o aplicație mobilă?’’. Aceasta este cea mai importantă întrebare la care trebuie să vă răspundeți înainte de a vă decide asupra implementării uneia. În majoritatea cazurilor, o companie trebuie să cântărească importanța de a avea o aplicație, iar în lumea digitalizată în care trăim, companiile nu o să supraviețuiască dacă nu au obiective clar definite pentru a crea o aplicație mobilă centrată pe utilizator.

A avea o aplicație bine prezentată, poate să facă o diferență majoră în modul în care comunicați cu publicul țintă.

De ce este importantă dezvoltarea unei aplicații Android pentru afacerea dumneavoastră?

Un studiu recent efectuat arată că printre telefoanele vândute la nivel global, dispozitivele echipate cu sistem de operare Android sunt preferate de către un număr ridicat de persoane. Dispozitivele cu Android sunt relativ economice și ușor de utilizat, ceea ce le face o alegere optimă pentru un număr ridicat de persoane. Astfel Android oferă companiilor o bază mare de utilizatori pentru a-și atinge obiectivele de afaceri.
În continuare o să vă prezentăm alte câteva avantaje care cu siguranță o să vă convingă că o aplicație Android este una optimă pentru afacerea dumneavoastră.
1. ROI excelent și un cost redus
SDK-ul Android este disponibil foarte ușor, reprezentând primul avantaj în dezvoltarea unei aplicații. Echipele de dezvoltare pot utiliza designul acestor SDK-uri pentru a da viață unor aplicații captivante. Dezvoltatorii/ echipele de dezvoltare trebuie să achite o singură taxă pentru înregistrare, mai apoi pot utiliza orice dispozitiv pentru a dezvolta și testa aplicația. De aici rezultă un lucru care îi bucură enorm pe antreprenori și anume investiții reduse și interacțiuni îmbunătățite cu utilizatorii.
2. Implementare ușoară
Aplicațiile pentru afaceri care folosesc sistem de operare Android au un timp de dezvoltare scurt, care adesea durează doar câteva ore. Oferă un avantaj strategic pentru afacerile care doresc să-și lanseze aplicația pe piață cât mai rapid, reprezentând unul dintre cele mai atrăgătoare avantaje pe care le pune la dispoziție o aplicație de acest tip.
3. Rulează pe multiple platforme
Deoarece Java este folosit ca și limbaj de programare pentru aplicațiile Android, este simplu să purtați apoi aplicația pe alte sisteme de operare. Ca urmare, companiile pot utiliza crearea aplicațiilor Android pentru a viza numeroase platforme, reprezentând un alt motiv pentru care companiile preferă acest gen de aplicație în defavoarea altora de pe piață.
4. Securitate ridicată
Adesea proprietarii companiilor doresc ca aplicațiile lor să nu se blocheze și să fie sigure, drept urmare caută un sistem de operare care să îndeplinească aceste două funcții esențiale. Android joacă un rol vital pentru oferirea de soluții lăudabile pentru cele două condiții enumerate mai sus și este cea mai bună opțiune datorită fiabilității și securității crescute.
5. Ușor de personalizat
În ceea ce privește personalizarea și versatilitatea, platforma Android își depășește adversarul suprem IOS. Este esențial ca și afacere să mențineți aplicația constant actualizată cu funcțiile necesare fiecărui mediu de afaceri. Aici intervine ușurința personalizării Android care reprezintă un avantaj prețios, iar comparativ cu IOS este mult mai ușor să adăugați sau să modificați anumite caracteristici.

Astfel companiile economisesc bani și timp, personalizându-și într-o manieră simplă aplicația.
În concluzie, la nivel mondial utilizatorii petrec mai multe ore pe telefonul mobil decât în fața unui desktop. O aplicație mobilă Android o să fie cu siguranță un avantaj pentru afacerea dumneavoastră, indiferent că sunteți o companie mică, mijlocie sau mare.

Trebuie să recunoaștem că trăim într-o eră în care toată lumea se mută în digital, de aceea aplicațiile mobile nu mai sunt un moft ci au devenit o necesitate. O aplicație mobilă cu sistem de operare Android nu numai că o să facă din afacerea dumneavoastra una profitabilă ci o să fie și orientată către performanță 24/7.

Leave a Reply