NFT Marketplace

NFT Marketplace

NFT este un fișier digital cu identitate și proprietate verificată, iar această verificare se face folosind tehnologia blockchain.

Odată cu extinderea tehnologiei, apar din ce în ce mai multe aplicații în fiecare zi. Blockchain este tehnologia new-age putem spune, care este utilizată pe scară largă în procesul de fabricare a monedei digitale. Tranzacționarea și de asemenea activele fac și ele parte din blockchain, iar arta digitală devine populară în fiecare zi.

NFT de asemenea a devenit o nouă tendință a acestei ere, iar piața NFT este locul în care activează vânzătorii și cumpărătorii activelor digitale.

Ce este o piață NFT?

Piața pentru NFT este una digitală, astfel folosind NFT oricine poate vinde sau cumpăra orice activitate digitală sau jetoane. De asemenea această piață este folosită pentru a stoca, a afișa tranzacționarea și crearea de jetoane NFT. Puteți da viață și dumneavoastră unui marketplace care să reprezinte o platformă digitală intuitivă care să reunească artiști, creatori și entuziaști crypto din întreaga lume. Astfel veți putea deține o platformă de tranzacționare NFT, cu experiență de cumpărare și schimb premium, utilizând soluții eficiente și rapide.

Un marketplace NFT joacă un rol esențial în reducerea decalajului dintre cumpărător și vânzător. De exemplu piețele NFT permit artiștilor să-și scoată la vânzare operele de artă, iar cumpărătorii pot naviga pe această piață și pot achiziționa elementele preferate prin intermediul unei licitații. Prin urmare orice dezvoltator sau entuziast NFT poate accesa această piață pentru a asigura anumite oferte profitabile.

De ce este marketplace-ul NFT atât de profitabil?

  1. Extindere nelimitată

Marketplace-ul NFT reprezintă un fond digital masiv care cuprinde tranzacții uriașe ce au loc zilnic pe această piață. Specialiștii sunt de părere că reprezintă viitorul acestei piețe digitale.

  2. Compatibilitate 100%

În prezent după cum bine știm există numeroase platforme digitale, de aceea oamenii trebuie să aleagă din portofelul criptografic care să fie compatibil cu sistemul de rețea blockchain. Pentru a vinde orice active digitale pe platforma bazată pe Ethereum trebuie să utilizați un portofel crypto care să fie compatibil. Puteți utiliza cu ușurință piața NFT.

  3. Utilizare uimitoare

Un portofel crypto reprezintă acel loc unde o persoană își poate stoca criptomonedele, deci trebuie să dețineți câteva criptomonede pentru a face tranzacții. De asemenea trebuie să prefinanțați portofelul înainte de a crea un NFT.

  4. Ușor de utilizat

Funcția de utilizare a marketplace-lui NFT este una simplă. Dacă urmați pașii descriși în continuarea articolului veți înțelege rapid procesul operațional și veți putea face tranzacții pe piață:

 1. Logați-vă: fiecare piață NFT are o procedură de înscriere, însă pașii principali rămân activi mereu. Trebuie să vă creați un cont, iar mai apoi vă conectați contul la portofelul lor criptografic, oferind parola. Butonul pentru crearea unui cont îl veți găsi în colțul din dreapta al majorității paginiilor de pornire a unui marketplace NFT.
 2. Cumpărați: după logare puteți să începeți să cumpărați NFT, iar aceștia se achiziționează în urma unei licitații. Un potențial compărător își poate trimite oferta către proprietarul NFT pentru a negocia un preț atrăgător pentru ambele părți implicate.
 3. Vindeți: se pot vinde NFT-urile la licitația pieței, însă vânzarea este puțin mai complicată în comparație cu achiziționarea. Pentru a vinde trebuie să încărcați activele digitale pe piață și mai apoi să selectați un preț. După aceea piața NFT o să vă inspecteze opera digitală pentru a-i verifica veridicitatea, dacă s-a decis că NFT-ul este autentic numai atunci poate să intre pe piața de vânzare. Piața efectuează transferul baniilor doar după ce vânzătorul acceptă oferta primită.

În concluzie, un marketplace NFT este piața secolului actual pentru tranzacționarea, vânzarea și cumpărarea de opere digitale. Odată cu popularitatea într-o continuă creștere a criptomonedelor este sigur că marketplace-ul NFT-urilor și întreaga rețea blockchain o să existe pe termen lung, motiv pentru care ar fi indicat să aprofundati aceste aspecte și de ce nu chiar să creați un astfel de marketplace.

Leave a Reply