Design web si mobil

Un produs trebuie să producă o experiență la utilizarea lui.

Toate produsele, fie ele digitale sau de altă natură, trebuie să ofere o experiență de utilizare de înaltă calitate (UX) sau să riscă să piardă utilizatorii în fața concurenților – la urma urmei, un produs este inutil fără utilizatorii săi! Produsele cu UX bun se vând mai bine; de fapt, întreprinderile centrate pe proiectare au depășit în mod constant media industriei cu peste două ori, potrivit Design Management Institute.

UX are impact asupra designului UI, designului web și designului grafic, iar înțelegerea domeniului UX vă va îmbunătăți eforturile de a vă vinde produsele mai bine și mai repede.

De ce aveți nevoie de proiectare User Experience (UX)?

Proiectarea experienței utilizatorului (UX) este procesul de proiectare pe care îl folosesc echipele pentru a crea produse care să ofere utilizatorilor experiențe semnificative și relevante. Aceasta implică proiectarea întregului proces de achiziție și integrare a produsului, inclusiv aspecte de branding, proiectare, utilizare și funcție.

De ce aveți nevoie de Analiza Utilizatorilor (User Research)?

Analiza Utilizatorilor este studiul metodic al utilizatorilor țintă – inclusiv nevoile și punctele de durere ale acestora – astfel încât proiectanții au cele mai clare perspective cu care să lucreze pentru a realiza cele mai bune modele. Utilizatorii cercetători folosesc diverse metode pentru a expune probleme și oportunități de proiectare și pentru a găsi informații cruciale de utilizat în procesul lor de proiectare.

De ce aveți nevoie de design pentru Interfață de Utilizator (UI)?

Proiectarea interfeței cu utilizatorul (UI) este procesul pe care designerii îl folosesc pentru a construi interfețe în software sau dispozitive computerizate, concentrându-se pe aspect sau stil. Proiectanții își propun să creeze interfețe pe care utilizatorii le găsesc ușor de utilizat și plăcut. Proiectarea interfeței de utilizare se referă la interfețele grafice de utilizator și alte forme – de exemplu, interfețele controlate prin voce.

De ce aveți nevoie de “Experienta in Utilizare” (Usability)?

Experiența in Utilizare este o măsură a cât de bine un utilizator specific într-un context specific poate utiliza un produs / design pentru a atinge un obiectiv definit în mod eficient, eficient și satisfăcător. De obicei, proiectanții măsoară gradul de utilizare a unui design pe tot parcursul procesului de dezvoltare – de la fire-wire la livrabil final – pentru a asigura o utilizare maximă.

SERVICII