Servicii de foto & editare foto

Fotografia de produs este primuil mijloc de interactiune cu viitorii clienti

Indiferent ce vindem, trebuie sa ne prezentam produsul. Produsul poate fi incaltaminte, cosmetice, servicii, coaching, etc.. Fie prin fotografia de produs, de portret, culinara, fashion sau lifestyle noi trebuie sa reprezentam cat mai calar conceptul produsului nostru si sa il convingem sa il acceseze.

Este foarte important sa stim care este imaginea potrivita produsului vandut iar aceasta sa se potriveasca cu publicul tinta.

FOTOGRAFIE DE PRODUS

O formă principală de fotografiere a produsului este imaginea exclusiv produsului realizată direct. Utilizate în mod obișnuit pentru listări de produse din magazinele online precum Amazon sau Etsy, aceste fotografii sunt de obicei realizate cu un fundal alb simplu pentru a limita distracțiile. Imaginile numai pentru produs surprind detaliile subiectului, cum ar fi dimensiunea, silueta și culoarea.

Aceste informații îi ajută pe consumatori să găsească exact ceea ce caută atunci când fac cumpărături online.

FOTOGRAFIE DE CAMPANIE

FOTOGRAFIA DE PRODUS DE MODA / LOOKBOOK

Strict vorbind, fotografia de modă, este dedicata prezentării îmbrăcămintei și a altor articole de modă în cei mai buni termeni posibili. La radacini, este marketing. Folosește psihologia umană adanc inradacinata pentru a crea un interes și o dorință pentru un produs. Imaginile de moda sunt in trend, sexy și vibrante.

Fotografia de catalog sau lookbook este fotografia de modă care are rolul de a arata hainele sau accesoriile într-un mod neutru. Aceste fotografii ale produsului sunt realizate în cea mai mare parte în studio pentru a crea un context care nu poate influența percepția produsului

Fotografia de campanie sau de advertising este esentiala pentru un brand in expansiune. Aceasta unul dintre dintre canalele prin care se atrage atentie asupra directia si mesajul pe care brandul vrea sa il transmita.

SERVICII