Facebook and Google Ads

Companiile apelează din ce în ce mai des la punctele forte ale publicității cu ajutorul Google Ads și Facebook Ads, pentru a obține cu ușurință vizibilitate maximă, a crește vânzările și a găsi noi clienți, adoptând strategii diferite care se aliniază funcționalității fiecărei platforme în parte.

Google Ads și Facebook Ads domină în momentul de față spațiul publicitar online, iar prin campaniile de marketing poți ajunge la utilizatori care au vizitat pagini din site-ul tău, dar care nu au finalizat acțiunea de cumpărare. Poți avea grija de brand-ul tău cu ajutorul celor două tipuri de publicitate online, care cu siguranță o să dea roade într-un timp scurt.

Instagram and Facebook Ads

Realizarea și implementarea unei strategii de promovarea realizate într-o manieră corectă, prin campaniile de Facebook și Instagram Ads poate face diferența dintre o prezență de succes în social media sau una precară.


Facebook și Instagram sunt practic primele platforme de social media ce ne permit să atragem viitori clienți, nu doar un funcție de locația lor, ci și de gen, statut social și interese în mediul online. Noi putem să avem grijă de brand-ul tău în mediul online prin gestionarea de campanii Facebook si Instagram Ads, iar astfel îți vei crește vânzările, cererea de ofertă și îți vei amplifica brand awareness-ul.

Google Ads

Google Ads reprezintă cea mai cautată platforma de anunțuri PPC din lume și în același timp una dintre cele mai rapide metode de a aduce vizitatori relevanți și targetati din Google direct pe site-ul tău.

Cu ajutorul unei campanii de Google Ads îți găsești audiența dorită, cu mesajul potrivit, la locul și momentul oportun. Astfel de campanii realizate de către noi îți aduc în site cu un simplu click vizitatori interesați de serviciul/produsul tău.

Vei obține într-un timp relativ scurt rezultate spectaculoase pentru afacerea ta.

SERVICII

Facebook and Google Ads